IE Warning
Vaš Internet pretraživač je zastareo. Molimo vas da pređete na noviju verziju Internet Explorer-a!

Ili instalirajte noviji, brži i bolji Internet pretraživač.!
Probajte Mozila Firefox ili Google Chrome!
Back to top

 

O Nama...

Još od ranog detinjstva jedno posebno dete zaljubljeno u baštu svoje majke sanjalo je veliki san da njegova ljubav prema cveću bude spona medju ljudima. Stasao je u mladica vestih ruku. Iz njegove mašte radjali su se na javi najlepši buketi od 101 ruze, donosili su ljubav, obnavljali pokidane niti života i činili da se razdvojena srca spoje. Počeo je od takve sitnice u svojoj bašti i raširio krila svog umeća, proputovao pola sveta.

 

 Neveste je činio najsrećnijim, činio da se osećaju kao princeze u cipelicama od latica u sali ukrašenoj kao iz bajke. I danas sanja, ali svoje snove pretvara u javu, pretače ih u najlepše bukete na kojima svakome zastane pogled. Nežni i elegantni, prepuni detalja, obavijeni lepotom njegovi cvetni aranžmani obilaze svet, ushićuju zaljubljene parove, mami im suze srece i iskrene osmehe.

 

U zemlji faraona, daleko preko pola sveta odneo je jedan mladić deo svoje vizije, ulepšao venčanje, uneo najlepše boje cveća i krenuo dalje. Nošen svojom ljubavlju stići će daleko... za njega je samo svemir granica, njegove ruže poput pesama, svaka govori svoju priču.

 

On čini ovaj svet lepšim, šarenijim i veselijim mestom. Ako želite da osetite neizmernu sreću i spoznate iskonsku lepotu cveća, dodjite u cvećaru "Nikola" gde ćete uz osmeh dobiti aranžman jedinstven i lep toliko da vam ulepša ne samo dan, već ceo život.

 

...sa sjajem glamura i dodirom mašte. Ono što njegov rad čini jedinstvenim je energija koja ne zna za granice, a ono što ga izdvaja je stav da je sve moguće ako u to verujete...

portfolio image